الاثنين، 1 نوفمبر 2010

بسكوت القرفة بمربى المشمش

المقادير
3 كوب دقيق
1 كوب سكر بودرة
3/4 زبده طريه
2 بيضه
4 معالق كبار قرفة
1 معلقة صغيرة بيكنج بودر
معلقة صغيرة فانيليا
رشة ملح
أي مربى تحبيها، أنا إستخدمت مربى مشمش بيتي
الطريقة
نضرب الزبده والسكر كويس لحد ما اللون يبقى فاتح جداً والقوام زي الكريمه، نضيف البيض والفانيليا ونضرب كويس لحد ما كل المواد تتخلط كويس جداً، ننخل كل المواد الجافه ونضيفها فوق الزبده، نخلط كويس لحد ما العجينه تبقى ناعمه جداً ومش بتلزق، زودي شوية دقيق لوكانت لسه بتلزق، نشيل العجينة في الثلاجة ترتاح شويه وبعدين نفردها ونبداً نقطع الأشكال بالقطاعه، نخبز في فرن هادي ونلزق كل إتنين بالمربى بعد ما يبرد خالص

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق