الاثنين، 1 نوفمبر 2010

فراخ مشويه مع سويت اند ساور صوص

المقادير والطريقة
- تبلوا صدور الفراخ بعد غسلها طبعاا كويس بالآتى:
- صويا صوص (2-3 ملعقه كبيره )
- 3 م زبادى زبادي او لبن رايب
- زيت
- 1 ملعقه كبيره بودره توم - او توم مفروم
- 2 ملعقه كبيره زعتر مطحون
- ا ملعقه كبيره بابريكا
- شويه خل
- عصير 2 ليمونه
- ملح + فلفل
اتركوها فى التتبيله ساعتين ثلاته فى التلاجه بعدين خرجوها وانشلوها من التتبيله واشوها على الشوايه ، واثناء الشوى امسحوا عليها ببواقى خلطه التتبيله
- قدموها مع السويت اند صور صوص ( صلصه الحلو والحامض )
1/2 كوب صويا الصوص
1 م.ص زيت السمسم
1 م.ص زنجبيل مبروش
1 م.ك كزبرة خضراء مفرومة
2 م.ك ماء بارد
1م.ص ثوم مطحون
تخلط جميع المقادير السابقه على النار الى ان تتكثف

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق