الاثنين، 1 نوفمبر 2010

شيش طاووق

- تتبل قطع الفراخ بعد غسلها بالماء والخل وشطفها كويس ، تتبل بالملح والفلفل و2 م كبيرة زبادى " روب " و زيت زيتون وليمون و م كارى وزعتر ناشف وتترك فى التتبيله 4 ساعات فى الثلاجه .
- تشك فى الاسياخ ومعها الخضار المشكل ( بصل - فلفل رومى - طماطم ) تتبل الخضروات بزيت زيتون وليمون وملح وفلفل وزعتر .
- تشوى الاسياخ على شوايه من فوق ( يعنى على البوتاجاز ) مش فى شوايه الفرن و اثناء الشوى نمسحها بفرشاه بقليل من زيت الزيتون المضاف له الزعتر البرى " الاوريجانو ) الى ان تستوى وتقدم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق