الاثنين، 1 نوفمبر 2010

روستو اللحم

الرستو:
تجيبي عرق رستو بس حاولى تنقيه يكون لونه فاتح وخلي الجزار يلفه بالدوبارة
التتبيلة:
من الافضل تخليها يوم كامل فى التتبيلة تغزى العرق فى كذا مكان حاولى يكون معظم الحته وحطى فصوص توم فى الاماكن دى (يعنى اغرسيها فيا)
بصي بقى انا عندى صوصات جاهزة للحوم بحب احطها دبس الرمان _ستيك صوص_ ورشيستر صوص + املح والتوابل المشكلة والبهارات اللى معندوش ممكن مستردة وخل وليمون وصويا صوص + الملح والبهارات وزى مااتفقنا تبات فى التلاجة عشان العرق بيبقى تخين يدوب يشرب الصوص
التسوية:
تلفى عرق الرستو كويس بورق فويل وتحطيه فى صينية على حرارة 200 وسيبيه يستوى براحته ممكن ساعة او ساعة ونص حسب حجمه وممكن اكتر
ولما يستوى تطلعيه من الفويل وتشيلي الدوبارة وتقطعيه ترنشات وبعدين تحطى من الصوص اللى نزلت منه عالعرق كله

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق