الاثنين، 1 نوفمبر 2010

البورجر البيتى

المقادير
نصف كيلو لحم مفروم وبه دهن
كوب ونصف فول الصويا
بصله صغيره
ملح \ فلفل \ بهارات لحمه \ نص ملعقه قرفه
2 فص ثوم
الطريقه
الاول يتم نقع فول الصويا لمدة ساعه وبعد ذلك يصفى من الماء نحط كل حاجه على بعضها ونضربها فى الكبه كويس اوى بربع كوب ماء او اقل لحد لما يكون عجين ملساء
يتم فردها بين كيسين مدهون زيت عشان متلزقش ونفردها بالنشابه سمك 1/2 سم ونقطعها بالقطاعه دوائر ونحطها فى اطباق فى الفريزر

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق