الأربعاء، 27 أكتوبر 2010

الحواوشي المصري

المقادير
خبز شامي او بلدي
نصف كيلو لحم مفروم..
1بصلة كبيرة مفروم ..
قليل من الدهن أو مكن زيت أو زبدة بدل الدهن
ملح فلفل بهار مكونه من القرفه و جوزة الطيب و و القرنفل....و
ورق لورا و حبهان مطحونين
و الكزبرة الخضراء
اضافات غير اساسيه:
فلفل اخضر.
مكعبات طماطم..
بابريكا
يتم خلطهم جيدا..
الطريقة
تجيبي العيش البلدي و تفتحيه من الجنب و تحشي بيه اللحم المفرومة اللي بالخلطة ماتكتريش كمية اللحمة في الرغيف علشان تستوي النصف كيلو يكفي لاعداد خمسة ارغفه
يمسح الوجه بقليل من الزيت ويلف في ورق قصدير،.
و يدخلوا فرن ساخن جدا لمدة خمس دقائق ثم تهدأ عليهم النار مدة نصف ساعه إلى تمام النضج مع ملاحظة تقليبه على الوجهين
يقدم مع المخلل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق