المقادير
خبز شامي او بلدي
نصف كيلو لحم مفروم..
1بصلة كبيرة مفروم ..
قليل من الدهن أو مكن زيت أو زبدة بدل الدهن
ملح فلفل بهار مكونه من القرفه و جوزة الطيب و و القرنفل....و
ورق لورا و حبهان مطحونين
و الكزبرة الخضراء
اضافات غير اساسيه:
فلفل اخضر.
مكعبات طماطم..
بابريكا
يتم خلطهم جيدا..
الطريقة
تجيبي العيش البلدي و تفتحيه من الجنب و تحشي بيه اللحم المفرومة اللي بالخلطة ماتكتريش كمية اللحمة في الرغيف علشان تستوي النصف كيلو يكفي لاعداد خمسة ارغفه
يمسح الوجه بقليل من الزيت ويلف في ورق قصدير،.
و يدخلوا فرن ساخن جدا لمدة خمس دقائق ثم تهدأ عليهم النار مدة نصف ساعه إلى تمام النضج مع ملاحظة تقليبه على الوجهين
يقدم مع المخلل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق