المقادير
كيس دقيق
ملعقه صغيره ملح
ماء دافئ للعجن
ويتم العجن جيدا
وتترك لترتاح نصف ساعه ثم نفردها رول ونقطعها كما هو موضح 8 قطع وتدهن كل قطعه بالزيت وتترك لترتاح نصف ساعه اخرى
وبعد كده ندهن الرخامه زيت ونبدء نفرد بالنشابه لحد لما تبئ رقيقه جدا وندهنا سمن بلدى ونطبقها كما هو موضح ونجيب الاخرى ونفردها وندهنها سمن ثم نضع الاولى بداخلها ونطبقها عليها وهكذا الفطيره الواحده بتاخد 4 قطع عجين الكيلو دقيق يعمل 2 فطيره
بعد كده نجيب صنيه البيتزا وندهنا زيت ونضع الفطيره ونسيبها ترتاح نصف ساعه بعد كده نفرها باليد عشان تاخد دوران الصنيه وبرده نسيبها ترتاح نصف ساعه ونسويها فى الفرن بس الفرن والشوايه يكونو شغالين مع بعض والفرن على 220 .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق