الأربعاء، 20 أبريل 2011

قطع الدجاج المقرمشة مع الأرز اليوناني ومكعبات البطاطس بالصلصة اللذيذة


أولا :: قطع الدجاج المقرمشة اللذيذة ..
المقادير ..
صدور دجاج مقطعة مكعبات متوسطة
للتبيلة ( مايونيز - زبادي - م ص صلصة - م ك عصير ليمون - ملح - فلفل اسود - كمون - م ك ثوم مفروم ناعم - شطة )
للتحمير ( دقيق - بيض مع حليب لكل بيضة 2 م ك حليب ورشة فلفل اسود + بقسماط متبل )
الطريقة ...

نخلط مقادير التتبيلة مع بعض ...
نضيف قطع الدجاج ونقلبها كويس ..
وتترك في الثلاجة لتاني يوم او ع الاقل 4 ساعات
قبل وقت التحمير بحوالي ساعة نجهز المكونات اللي هنستخدمها
ونبتدي نصفي قطع الدجاج من التتبيلة ونضعها في الدقيق ثم البيض وأخيرا البقسماط .. وندخلها الثلاجة لمدة ساعة قبل التحمير لتتماسك
ونحمرها في زيت غزير ساخن يعني لا بارد ولا حار جدا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق