الأحد، 13 مارس 2011

لحفظ ورق العنب


ترص الاوراق فوق بعضها وتربط كل كمية مع بعضها ثم تغسل جيدا توضع جميع الاوراق فى ماء مغلى يكفى  لغمرها لمدة دقيقتين ثم ترفع وتترك لتبرد تعبأ فى الاكياس وتحفظ فى  الفريزر بس متحطوش عليه حاجه من فوق عشان مايتبهدلش

في طريقة تانيه
عشان لو في ناس مش بتمشي عالطريقة دي يعني أوكيه في ناس تانيه مش بتسلقو بيغسلوه وينشفوه ويحطوه في الفريزر على طول
ولما تيجي تطلع عشان تحشيه بتخرجو من الفريزر وعلى طوووول تحطو في الميه المغليه يعني وعليها شويه لمون وبعدين تطلعو
وتغسلو بميه بارده.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق