في طريقتين الأولى
تغسل الطماطم وتوضع في ماء مغلي لمدة ثواني بس خدي بالك متخليهاش تتهري وتدوب في الميه ثم تنشل من الماء المغلي وتوضع في ماء مثلج ممكن بعد كده تقشريها وممكن لأ بس الأحسن خليه بقشره عشان مفيد ثم توضع في أكياس وتوضع في الفريزر
الثانية
تغسل الطماطم وتوضع في أكياس وتوضع في الفريزر دي أحسن على فكرة عشان بتخلي الطماطم تفضل حمرا وهيا انك بتقطعيها اربع قطع و تشيلي الحته الخضرا اللي فيها ديو بتحطيها في حله ع النار لما تنزل ميتها الصفراء تصفي الميه و تسيبيها
ع النار لما تتهري خالص و تطفي عليها و بعدين لما تبرد تضربيها في ال...خلاط و تصفيها و تعبيها في كياس و تشيليها في الفريزر
بتبقي اسرع لما تطبخي بيها و مش لسه هتسبكي الاكل و كده زي الصلصه يعني.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق