الأربعاء، 12 يناير 2011

تشيز كيك


الطبقه الاولى البسكوت:
2 ونص كوب بسكوت دايجستف مطحون
نص كوب زبده سايحه
ربع م ص قرفه-اختيارى
نخلط المكونات كلها ونحطها ف صنيه ونسيبها على جنب
الطبقه التانيه:
400 جم جبن فلادلفيا
200جم قشطه نستله او كريم فريش
2 بيضه+م ص فانليا+نص م ص بشر لمون
ربع كوب سكر
نضرب البيض والسكر واللمون والفانليا فالمكسر وبعدين نضيف الجبنه والقشطه ونتاكد ان كل المكونات اتخلطو ونحط الخليط ده على طبقه البسكوت وندخل الصنيه الفرن لمده 30-35 دقيقه او لما طبقه الجبن وشها يتماسك
الطبقه التالته:
450 جم مربى فراوله + 50 ملل ماء نحطهم يغلو ع النار 10 دقايق ونسبهم يبردو ونحطهم على تشيز كيك بعد ما تطلع من الفرن وتبرد
ندخلها التلاجه 4 ساعات قبل التقديم بس نغطيها فالتلاجه عشان متنشفش
ويفضل عملها قبل التقديم بيوم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق